Ouder en/of kind

Heeft u een hoogsensitief kind dat steeds overprikkelt raakt op school of thuis? Zou u meer rust & harmonie willen voor uw kind en binnen uw gezin? Een blij kind dat goed in zijn vel zit en met plezier naar school gaat en weer thuiskomt?

Beste versie van jezelf

Als ouder doe je er alles aan om een sensitieve en liefdevolle ouder te zijn en je kind zo goed mogelijk te begeleiden in de ontwikkeling. Maar door allerlei omstandigheden, sommige groot en heftig en soms ook onduidelijk, kan het zijn dat het niet lekker loopt met uw kind op school of in uw gezin. Soms zit het gewoon vast. Het stroomt niet meer. Bij uzelf, uw kind, of u en uw partner.

Wanneer je de verbinding bent kwijtgeraakt

Heftige emoties, brutaal gedrag, strijd zijn vaak het gevolg als er iets aan de hand is in de gezinsdynamiek. Of juist: terugtrekken, langs elkaar heen leven, niet meer in gesprek zijn.

Vanuit mijn visie ‘het kind is niet zijn gedrag, onder elk gedrag schuilt een behoefte’, ga ik met u kijken welke behoeften uw kind en u hebben. Ik ben daarbij gespecialiseerd in de behoeften van hoogsensitieve kinderen en volwassenen.

De hulpvraag en de gewenste situatie staan bij de begeleiding centraal. Ik ga daarbij uit van de intrinsieke motivatie en kwaliteiten van uw kind.

Traject uitleggen

Week 1

Stap 1

Hoe het intake proces er uit ziet. Eerst gesprek/belletje/vragenlijst?

Week 2 - 3

Stap 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Stap 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Hoeft nog niet nu, wel handig om in het achterhoofd te houden

Blogs gerelateerd met training